Batteri i elbil

Alle moderne elbiler benytter i dag et såkaldt Lithium-ion-batteri. Lithium-ion-batterierne, der sidder i elbiler, er af den kvalitet der holder rigtig godt og producenterne yder desuden god garanti på batterierne, så det ikke er noget du som elbilejer skal bekymre dig om.

Lithium-ion-batterierne som benyttes i elbiler er af samme type, som dem man kender fra smartphones, bærebare computere samt andre bærbare elektroniske apparater.
Fordelen ved denne batteritype er, at den er sammensat af mange individuelle ionceller, der tilsammen udgør hele batteriet. Dette giver en længere levetid for batteriet og samtidig er det nemmere at reparere og analysere på, hvilket gør lithium-ion-batterier til det oplagte valg til elbiler.

Levetiden på disse batterier er meget længere end de ældre teknologier, hvilket giver større tryghed for enhver elbilsejer. Derfor gives der til elbiler garanti på batterierne, når du køber bilen. Denne garanti varierer fra producent til producent og bliver uddybet i beskrivelsen af de enkelte producenters batteripakker, som du kan læse mere om på siden her 

 

Klik her for at se alle elbiler til salg >